Jellonförlaget – och boken ”Hur kom jag till?”

forlaget_header

 

Boken ”Hur kom jag till?” är en 24 sidor, inbunden bok om IVF och äggdonation anpassat för barn i 4–5 års åldern. Boken är ett verktyg för föräldrarna att tillsammans med sitt/sina barn, enkelt börja beskriva hur de kom till världen via provrörsbefruktning och/eller äggdonation.

Boken har vuxit fram på grund av många års egen kamp med ofrivillig barnlöshet. Först som en del att ”skriva och rita av mig”, under dessa många och långa perioder av utredningar och väntetider. Insikten att donera är att ge en stor gåva med hjärtat – och att våga ta emot är bevis på två människors mycket starka kärlek. Jag är nog som de flesta som befinner sig i denna barnlöshetskarusell – enormt kunskapstörstig och mycket frågvis. Återkommande är att många efterlyser just litteratur. Det finns traditionella mamma-pappa-barn-böcker, men det är svårt att finna passande barnlitteratur inom äggdonation och provrörsbefruktning. Jag letade med ljus och lykta efter en sådan här typ av bok, men jag hittade inte någon som jag tyckte skulle passa oss. Jag samlade då ihop mina illustrationer och tankar och startade ett förlag, där jag till slut förverkligade mina idéer om denna barn- och föräldrabok. I boken används lättsamma ord, enkla beskrivningar, mycket värme och busigheter – tillsammans med färgglada illustrationer.

JULERBJUDANDE 20 % rabatt,
perioden 2–22 december 2017!!
Skriv ”JUL20” i fältet för ”övrigt”.

Nu endast 135 kr + porto (ord.pris: 169 kr + porto. 6 % bokmoms ingår i priserna. OBS! Jellonförlagets Julpris gäller 2-22 december 2017. Skriv ”JUL20” i rutan för Övrigt, när du beställer. Se beställningsformulär lite längre ned på sidan. Trevlig Advent!  // Herr Jellon och Märit på Jellonförlaget.

Bläddra och läs ett utdrag ur boken

Mina bollplank och goda idéstöttare har varit Urban Waldenström, överläkare och docent vid IVF Falun, Nils-Gunnar Solensten, överläkare och verksamhetschef vid IVF-kliniken Umeå, Ove Heide-Jörgensen, spec gynekologi, Ingela Johansson Rosander, chefredaktör för websiten villhabarn.com, Gunilla Eriksson, IRIS – föreningen för ofrivillig barnlöshet, Ann Lalos, professor i folkhälsovetenskap samt Karin Jirdén, kurator vid Kvinnokliniken, Jämtlands läns landsting.

Text och illustrationer: Märit Jonsson ©
ISBN 978-91-633-2328-7
Inbunden, 24 sidor.
Format: 205 x 205 mm.
Pris: 169 kr inkl moms.
(159:43 exkl moms + 6 % bokmoms)
Brevporto/frakt tillkommer.

Jag bifogar fakturan tillsammans med bokpaketet. Om du hellre vill ha en digital faktura, markera detta i din beställning.

Länk till: http://jellonforlaget.blogspot.com/

bokomslag

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal *

Väljer du "fler än 10" så kontaktar jag dig innan jag skickar iväg beställningen.

Typ av faktura *
pappersfakturadigital faktura

Fakturamottagare *

Gatuadress

Postadress

E-postadress *

Övrigt

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.