Om Märit Jonsson Design

märit_m

Art Director och inredare med smak för funktion och den  ”röda tråden”. En reklambyrå som hjälper dig med ditt företags marknadsföring och reklamproduktion – att bygga ditt varumärke, skapa en tydlig kommunikativ ”kokbok” för dig och ditt företag att kommunicera med dina kunder. Det kan handla om allt från trycksaksproduktion, att ta fram skyltar, mässmaterial, annonser, förpackningar, kampanjer eller webbdesign m m. Allt med en röd och begriplig tråd. Jag jobbar även som inredare – då jag hjälper privatpersoner med inredningskonsultation, skisser och förslag till inspiration och lösningar. Ett hus, en lägenhet eller en del av ett hem, som behöver funktionella lösningar för ett trivsamt och gott boende. Jag jobbar även med företagskunder, där det offentliga rummet behöver profilbärande igenkänning, funktion och ett gott kundbemötande. Exempel på företagskunder är OSD Kongress Event Nöje, Ellebrinks, Teracom, Folkets Hus i Östersund, HSB, Storsjöteatern m fl. Allt ska ha en mening, följa en tanke och gärna lösa ett problem eller uppfylla en önskan. Då har jag lyckats med den röda tråden.

Vill du veta mer eller träffa mig är du varmt välkommen att ringa 063-10 46 67, 070-571 55 35 eller skicka en förfrågan via kontaktsidan, så hör jag av mig till dig.

Affärsidé:
Märit Jonsson Design erbjuder designtjänster till företag och privatpersoner i Jämtlands län, vars behov är att få inspiration och/eller praktisk hjälp med Inredning samt Reklam och marknadsföringstjänster. Från inspiration och idé till färdigt designuppdrag. Inspiration, kunskapsöverföring, idéer, skisser, förslag på inköp, materialval och leverans av inredning, produktion av trycksaker, projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Jag har haft nöjet att arbeta med marknadsföring i 27 år och som renodlad Art Director sedan 1994. Under dessa år har jag  haft möjligheten att jobba med många intressanta kunder tillsammans med en rad kreativa och duktiga medarbetare – senast Syre reklambyrå i Östersund. Åren har berikat mig med massor av erfarenheter och kunskap inom Art Direction, marknadsföring, illustration, strategi och kundutveckling. Jag har utbildat – och fortsätter förkovra mig – både praktiskt och teoretiskt inom mina stora intresseområden och har bl a Östersunds Konstskola, RMI Berghs/Berghs School of Communication och Trädgårdsakademin i min ryggsäck – för att nämna ett fåtal. Med nyfikenhet, formstyrka, kreativitet och kunskap kommer jag även fortsättningsvis att bygga långsiktiga och trevliga kund- och leverantörsrelationer. Jag jobbar med ett härligt gäng säkra återförsäljare och leverantörer inom bl a tryckeribranschen, webbkonsulter, copywriters, fotografer, skyltverkstäder, monterbyggare med många fler.

Besök gärna min design- och inredningsblogg, där du kan läsa om bl a trender, stilar, shopping, möbeldesign och intressanta designers. Med egna ord och personligt filosoferande kring tingen ger jag dig en uppdatering av det som händer på inredningsfronten. Klicka på Jellon-logon nedan, så tar jag dig direkt till bloggen.

jellon_svart

 

 

Spara

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!